Podcasts

Achtergrondinformatie Podcast

Op deze pagina tref je diverse podcasts die te maken hebben met herstellen van je innerlijke balans herstellen, verlies & rouw, omgaan met Kanker in je leven en andere relevante onderwerpen. Het is een selectie van podcasts die ik zelf beluisterd heb en mij geraakt & geïnspireerd hebben. Het is bij lange na niet compleet.

- DRIVE #45 Bibian Mentel. Paralympisch kampioen. from Mark Tuitert Drive Podcast

Zoek je een dosis positieve energie? Luister dan naar deze podcast met Bibian Mentel. Over haar liefde voor snowboarden, een hechte community en natuurlijk haar manier van leven en denken die wordt gevormd door het omgaan met kanker. Luister naar en leer van Bibian Mentel. Bibian stierf op 29 maart 2021aan de gevolgen van kanker. Zij was een inspiratiebron van op optimisme en levenslust. Zelfs na al die keren kanker.
Luister podcast
Klik hier voor nog meer podcasts met Mark Tuitert

- Meer balans tussen werk en privé? Zo doe je dat

Een volle agenda, veel taken tegelijk en nog steeds meer moeten presteren van jezelf? Kijk dan eens wat je echte prioriteiten zijn. Leven en werken kan zo veel lichter, leuker en bevredigender, zegt Jelle Hermus (31) van de website soChicken.
Luister Podcast

- Ik mis je

In de podcast van Ik mis je luister je naar intieme gesprekken over rouw, verdriet en troost. Volgens rouwdeskundige en psycholoog Manu Keirse kun je rouw niet verwerken, maar hoogstens overleven. In vier afleveringen vertellen Angela, Joachim, Laura en Lies in gesprek met Manu hoe zij omgaan met verlies en gemis in hun leven.
Luister Podcast

- Rouw: het verliezen van je geliefde

En dan is je geliefde er niet meer. Onverbiddelijk en onomkeerbaar laat de dood jou, zonder hem, zonder haar, in het leven achter. Hoe rauw is rouw? Hoe kom je de eerste dagen door? Wanneer dringt het tot je door dat de ander er niet meer is? Wat had je nog willen zeggen? En hoe leef je verder? Presentator Coen Verbraak spreekt in De Publieke Tribune van Human met drie gasten weten wat verlies is, en er een boek over schreven: journalist Clairy Polak (‘Voorbij, voorbij’), radiomaker Frits Spits (‘Alles lijkt zoals het was’) en schrijver en therapeutisch coach Tim Overdiek (‘Tranen van liefde’ en ‘Als de man verliest’).
Luister Podcast

Scroll naar boven