Websites

Achtergrondinformatie Websites

Op deze pagina tref je diverse websites die te maken hebben met herstellen van je innerlijke balans herstellen, verlies & rouw, omgaan met Kanker in je leven en andere relevante onderwerpen.

Uit balans

Het leven kan echt dolle pret zijn. Zoveel mogelijk voordelen met zo weinig mogelijk nadelen. Dat is waar soChicken om draait. In kleine stappen je leven steeds leuker maken.
Broeden op een leuker leven Broeden op een leuker leven noem ik het. Door elke dag de juiste kleine stappen te zetten wordt je leven steeds leuker. Totdat je op een gegeven moment achterom kijkt en denkt: wauw, mijn leven is bést fijn.
Bekijk website

Samen werken aan herstel

Herstel gaat over iets anders dan genezing alleen. In een herstelproces werk je aan je persoonlijke balans. Na ervaringen van (heftige) psychische problemen.
Door te werken aan je herstel, kun je mogelijkheden ontdekken voor een leven dat bij jou past. Met of zonder de psychische kwetsbaarheid.
Herstel is een uniek en persoonlijk proces. Je leert je leven weer op te pakken en zin te geven. Ondanks je aandoening.
Bekijk website

Integraal Kankercentrum Nederland

Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) is een onafhankelijk kennisinstituut voor de oncologische en palliatieve zorg. De missie van IKNL is het reduceren van de impact van kanker. Dat doet IKNL op basis van inzichten van real world data in de Nederlandse Kankerregistratie (NKR).
Bekijk website

informatie over kanker, de behandeling ervan of leven met kanker? Klik hier

Scroll naar boven